ipler ilmeklere can katar, örgü dostlukları güçlendirir, el işleri ise nesilleri birbirine bağlar.

20140626

elma adamlar ve diğer gün güzellikleri

hayatın salt mutluluk ya da salt mutsuzluktan ibaret olmadığını farketmem çok zaman önceydi.mutlu insan ya da mutsuz insan diye bir şey yok bence. mutlu ya da mutsuz olduğumuz zamanların çokluğu -üst üste gelmeleri, sıklığı- bize mutluyuz ya da mutsuzuz dedirten.mutlu, mutsuz anlarımız var.

ben bu ara karmaşık hissediyorum. mutluyum ya da mutsuzum diyemiyorum. bir belirsizlik var ama.taşların yine yerlerinden oynadığı, yerlerine yerleşmesini beklediğimiz.bu ruh halindeyken şöyle mutlu anlarımız oldu dün.


bu havuz bizi tüm yaz eğlendirecek sanırım. minik sincap giysileriyle atlıyor yine eskisi gibi.su korkusu geçiyor ve bu beni mutlu ediyor zira banyo saati gözleri yaşla dolu dolu ağlaması çok üzüyordu beni.


örtüm bitti ve ben ne yapacağıma hala karar vermiş değilim. masanın üzerini biraz sakinleştirdim, motiflerle oynayayım dedim.bir iki güne ihtiyacım var galiba.hala duruyorlar öyle.





artık bir aktivite yapmadan önce heyecanlandırıyorum oğlumu önceden acaba ne yapacağız diyerek.o an neyle uğraşıyorsa bırakıp koşuyor balkona sevinç içinde.

dün elmalarla oynadık.bu aktivite için malzemeleri çeşitlendirmek mümkün.biz elişi kağıdı, pamuk ve maydanoz kullandık.uzun süre oynadık bu elma adamlarla.hatta bu sabah uyanıp elma adamlarını aradı minik ((: 


akşam üstü raspberry mojito hazırladım kendime.yine çok güzel oldu.nane herşeyle güzel oluyor.

2 yorum:

  1. Raspberry Mojito'nun tarifini merak ettim :) Çok nefis gözüküyor. Raspberry hangisi oluyordu ahududu mu? Zor onu bulmak sanki...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. raspberry ahududu evet ((: vikingfjord markası servise hazır bir halde.ben sadece bol nane ve biraz limon ekliyorum.çok sevdim.istanbul'da bulunabilir belki.

      Sil