ipler ilmeklere can katar, örgü dostlukları güçlendirir, el işleri ise nesilleri birbirine bağlar.

20140621

tembel günler


çiçekler ve böcekler.


uçan fil jumbo'yu gördük.


pembe japon gülünün güzelliği.


ağaçlar arasında bir minik sincap.bugün parkta gerçekten çok eğlendik. 


aylaklık.


balık tutan çocuklar vardı. deniz yine çok pis ve manzara üzücüydü.


eğer hava çok sıcaksa ve vaktiniz de yoksa çocuğunuzla yapacağınız şeyler sınırlı oluyor.bahtiyar'ın iş değiştirmesiyle bizim de yapacaklarımız çok kısa bir zaman dilimine sıkışmak durumunda kaldı ki zaten bebekle, bebekten önceki yaşamdaki gibi deniz keyfi yapalım, havuza da dalalım, bisiklet turuna çıkalım, hadi tırmanalım yapamıyorsunuz.olmuyor.ha yapabilen varsa gerçekten saygıyla eğiliyorum ama bizim sıkılgan sincapla yaptığımız şeyler hep tadımlık.kısa zamanda minik keyifli anlar yaşamaya çalışıyoruz.gittiğimiz yerler parklar,  bahçeler.o anlarda gördüğümüz rengarenk çiçekler, bulutlar, ağaçlar, duyduğumuz kuş sesleri iyi geliyor.denize gidersek ki bu yıl henüz açmadık deniz sezonunu güneşten etkilenmesin diye geç saatte gidip kısa sürede dönüyoruz.

kitapçıda bir kitaba göz atıyordum.hangi kitap şuan aklımda değil ama bebeğin kendini iyi hissetmesi için hava şartları her ne olursa olsun hergün mutlaka açık havada bulunması gerektiği yazıyordu.aksi takdirde deli gömleği bağlanmış gibi oluyorlarmış.

bahtiyar'ın sevdiği bir sözle bitiriyorum yazımı:


"kötü hava yoktur yanlış giysi vardır"

özetle hava koşulları
nasıl olursa olsun dışarı çıkın.bebeğiniz varsa mutlaka çıkın.

((:





2 yorum:

  1. Mavili-pembeli-çiçekli eteğini çok beğendim! Bir de uçan fil jumbo bulutunu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazın en sevdiklerim çiçekli böcekliler böyle.ama yakında paralanacak üzerimde.buna benzer bir şey de bulamadım. artık paralanıp mecburi ayrılık yaşayacağımız günü bekliyoruz.

      teşekkür ederim((:

      Sil